Champagne & Gastronomi

CHAMPANIAC byder dig velkommen til en kulinarisk oplevelse. Vores champagne- og gastronomioplevelse er skabt til at forvandle dine smagsløg, hvor vi forkæler dig med nøje udvalgte retter, der komplementerer champagne på den mest fortryllende måde. Dette skaber en enestående mad- og drikkeoplevelse. Du kan altid kontakte os for at arrangere en skræddersyet champagneoplevelse med gastronomi, der passer til dine personlige præferencer og behov. Uanset om det er til en privat sammenkomst eller en særlig lejlighed, tilbyder vi tilpassede løsninger, der imødekommer dine forventninger.

Winemaker’s Dinner

Hvis du er på udkig efter åbne arrangementer, skal du holde øje med vores Winemaker’s dinner-oplevelser. Disse eksklusive oplevelser giver dig chancen for at møde nogle af de mest engagerede champagneproducenter, lytte til deres inspirerende fortællinger og udforske deres håndværk, alt mens du nyder deres enestående champagner og en gourmetmiddag.

En kulinarisk rejse med ‘Champagne for alle pengene’

Vores kulinariske champagneoplevelser er tilgængelige for alle. CHAMPANIAC inviterer dig til at opleve champagne i sin reneste form sammen med enestående gastronomiske nydelser og uforglemmelige møder med passionerede vinproducenter.

Kontakt os allerede i dag på kontakt@champaniac.dk

Spar 10%

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på din første ordre